Wie ben ik

Hoi,

Ik ben Eveline. Een jonge vrouw van 34 jaar en getrouwd met Berry. Samen hebben wij 2 kinderen. Mijn zoon Chris is bijna 7 en mijn dochter Ilse is 4 jaar. Ik ben over het algemeen een vrolijke en spontane vrouw. Soms een beetje gek, maar dat maakt de boel wat vrolijker vind ik. Mijn deur staat altijd voor iedereen open. Dus heb je zin in een lekker bakkie koffie of een praatje, kom gezellig langs!

Ik maak nu ongeveer 2 jaar scrapkaarten. Ik heb mijn eerste kaartje bij mijn zus Lia gemaakt en was eigenlijk vrijwel meteen verkocht. Zij had al veel langer het idee dat dit ook iets voor mij zou zijn. Maar zo eigenwijs als ik ben, geloofde ik dat natuurlijk niet. Dat ik creatief was dat wist ik wel, maar al dat priegelwerk dat was toch niks voor mij! Hihi, wat zat ik fout. Inmiddel ben ik helemaal verslaafd aan het maken van kaartjes en kleine projecten met scrap en stempels.

Maar toen ik eenmaal in aanraking kwam met het merk Stampin'Up had ik zoiets van,...daar wil ik meer van hebben. De eenvoud van de kaartjes, de geweldige teksten, kleurtjes en accessoires,.. Ik was echt in een klap verliefd. Ik vind het echt zo mooi spul, dat ik steeds meer en meer wilde hebben. Maar dit kost natuurlijk wel een paar centen. Helaas heb ik niet zo veel geld dat ik alles wat ik graag wil hebben zomaar kan kopen. Daarom dacht ik als ik nou onafhankelijk demonstratrice wordt, dan kan ik daarmee mooi mijn hobby (lees verslaving) bekostigen. Zo gezegd, zo gedaan! Ik ben op 1 maart 2013 ingestapt en heb op 13 april mijn eerste workshop! Best wel spannend, maar ook ontzettend leuk. Inmiddels heb ik de projecten die we daar gaan maken bedacht en de spulletjes hiervoor besteld. Wat het gaat worden? Tja, dat is nog even een verassing! Na 13 april zal ik ze op deze blog publiceren!

Nou, dit is wel zo'n beetje wie ik ben, maar wil je nog meer over me weten, laat dan gewoon een berichtje achter en ik vertel je nog veel meer! Ik ben best een kletskous, dus kom maar op met de vragen!

Groetjes,
Eveline.

Geen opmerkingen: