Online Bestellen

Online bestellenStampin' Up!® producten worden niet in winkels verkocht, maar zijn alleen te verkrijgen via een netwerk van onafhankelijke consultants, genaamd Stampin' Up!® demonstratrices.
Meestal is het geven van een party of workshop de manier op kennis te maken met de producten, om ideeën te delen en/of om gewoon gezellig samen te zijn met andere creatievelingen.
Maar natuurlijk kan het ook zo zijn dat je niet in de positie bent om een stempelparty te geven of heb je daar gewoonweg geen zin in, geen tijd voor of geen behoefte aan.
De oplossing: Je kunt bij mij alles bestellen wat in de lopende catalogussen staat. Dat wil zeggen de jaarlijkse catalogus. Maar ook uit de dan geldende seizoenscatalogus, waarvan de producten in sommige gevallen tijdelijk beschikbaar zijn. Het kan zijn dat sommige producten zo'n succes zijn dat deze in de jaarlijkse catalogus van het jaar erop staan.
Als je je verlanglijstje/bestelling via onderstaand
e-mailadres aan mij door geeft, bestel ik rechtstreeks de producten bij Stampin'Up! De producten, ongeacht de hoeveelheid en grote, worden dan naar het door jou opgegeven adres verstuurd. De kosten hiervoor bedragen per bestelling € 5,95. Het zal bezorgd worden via UPS.

Uiteraard zijn de eventuele"Hostess credits" volgens onderstaand overzicht voor jou.
Heb je interesse in het online bestellen van Stampin'Up! producten.
Mail dan naar: e.toetenel@gmail.com of bel voor meer informatie naar
06 - 30 41 75 74 / 038 - 85 30 244.


Alvast bedankt en Tot ziens !

 
Eveline Toetenel

Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice

telefoon: 06 - 30 41 75 74 / 038 - 85 30 244

 

Geen opmerkingen: